Hirdetés 

Évente legalább egyszer sokkot kap a világ, amikor a születésnapjáról emlékezik meg a sajtó, az Amerikai pite szexi sztárja alaposan tönkretette magát. Bikinis képei sokkolják a rajongóit is. 

Az Amerikai pite című film olyan hírnevet hozott neki világszerte, amilyenről minden fiatal színész csak álmodhat. A 90-es években így már a világ egyik legismertebb arca lett, ráadásul gyönyörű szőke nőként a férfiak álmának megtestesítője. Minden adva volt ahhoz, hogy megvalósítsa a Hollywood-i álmot, de Tara Reid nem tudott élni vele.És ami ettől is borzasztóbb: egy idő után magát kezdte el hibáztatni a kudarcai miatt.

A 8 éves fiú az egész nyarat fűnyírással tölti, segít az időseknek, mozgássérülteknek

Tragikus véget ért, hogy megpróbálta megmenteni magát: önpusztító élet, és plasztikai műtétek!

A nők ma akár irigyelhetnék is, hiszen túl a 46-on olyan karcsú, mint amilyenek csak a fiatal kifutómodellek szoktak. Látva a friss képeit azonban az emberek többségének minden más az eszébe jut, csak az irigység nem. A kicsapongó élet, az örökös testképzavar és az ennek köszönhető fogyókúra méretes csapást mért az egykor ünnepelt színésznő testére. És a karrierjére is, hiszen a filmipar szép lassan elfelejtette őt. A rajongók azonban nem: ennek köszönhetően pedig évente borzadnak el a látványtól és attól, mivé lett. Idén már a 4o-at tölti majd – friss, bikinis képei sokkolják a világot!


kiemelt kép: AFP

Arnold Schwarzenegger Bruce Willisről: “Mindig is nagyszerű sztárként fogunk emlékezni rá”

/p>