Hirdetés 

Berki Mazsi néhai férje halála után több, mint egy évvel mindent megváltozat magán, amit csak lehet. A plasztikai és szépészeti beavatkozások elsőszámú alapszabálya: legyél az, aki lenni szeretnél és boldogan mosolyogj a tükörbe. Az özvegy pedig új párja oldalán pedig ezen az úton halad.

Hoppá! Előkerült Berki Mazsi új párjának titkos szerelme?

Először mellnagyobbító műtétet csináltatott magán, most pedig a póthaját is szőke tincsekre váltotta. A követők úgy érzik, hogy Mazsi az ajakfeltöltéssel és az egyéb beavatkozásokkal “tucatnő” lett.

“Így kell egy teljesen jelentéktelen kinézetből jelentéktelen tucatkinézetet produkálni. Megérte az anyagi ráfordítást!”

-írta a követő, míg egy másik:

“Egy tök áltagos arc, átlagos minden. Semmi extra. 12 egy tucat…”

-írta az egyik kommentelő, egy másik pedig még kíméletlenebb volt, azonban a haját dícsérte.

“Hát már bocs,de a második képen olyan vagy mint egy pasi, tehát nem jó a beállítása….de a hajad most a legjobb,bocs,de csak őszinte vagyok!”

-írta a kommentelő, amire az egyik rajongó rákontrázott.

Mint valami paróka. Biztos , hogy ez volt a szín-elképzelés?

-írta a kommentelő.

Mazsi nemrég az egyik posztja alatt megígérte, hogy hamarosan terjedelmesebben fog írni a magánéletéről és az elmúlt évről posztokat, mert tudja, hogy rengetegen szeretik és kíváncsiak rá.

“5 éve is volt szám és hajam is… a szülés után 1 évvel azonban valóban kés alá feküdtem… ezzel sok anya egyet tud érteni és bizony ugyanennyien nem. Az elmúlt évben nem igazán meséltem Nektek a magánéletemről, hogy min mentem keresztül testileg és lelkileg, de szeptembertől sort kerítek rá, mert tudom sokan szerettek és valóban kíváncsiak vagytok rám 🥰

kiemelt kép: TV2

Hátborzongató! Berki szellemét fotózta le Mazsi?

/p>