Hirdetés 

Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, ma már családanya, férjével, a sztárséf Krausz Gáborral nemrég  megtalálták közös álomotthonukat Szentendrén, ahol Hannarózával tökéletes harmóniában és boldogságban éltek egészen addig, amíg meg nem érkezett az énekesnő életébe az új szerelem…

Tóth Gabi sármos örmény pasira hajtott rá! „Na, akkor Fricska repül, megvan az új pótlék” – videó

A sztárséf és az énekesnő egymás után tudatták a nagyvilággal, hogy elválnak. A szakítás felforgatta a magyar bulvársajtót, minden pillantban újabb és újabb találgatások látnak napvilágot, hogy vajon hol mehetett tönkre az idillinek tartott házasság. Többen az első pillanatban úgy vélték, hogy Krausz Gábor közleményében a “fricska” szó nem volt véletlen és a válásnak esetleg köze lehetett ahhoz, hogy az énekesnő az utóbbi időben a Fricska Táncegyüttessel turnézott. Több napilap és portál kérdésekkel bombázta az együttest, de a kérdések süket fülekre találtak. Persze az válasz így sem maradt titokban.

Tóth Gabi élete sosem volt egyszerű, még nővére Tóth Vera is megemlítette az egyik riportjában, hogy még mindig keresi az igazi énjét. A ma már példás, keresztény életet élő családanya volt bizony vadóc lázadó is és ebben a korszakban készültek olyan fotók róla, amelyek most felszínre kerültek.

Gabit valószínűleg ez nem vígasztalja, de a férfi rajongók imádják a szexi képeket.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

kiemelt kép: TV2

Friss fotókon Tóth Gabi és új szerelme, a Fricska táncosa! Csak úgy izzik a levegő köztük…

/p>