Hirdetés 

Szorcsik Viki azon hírességek közé tartozik, akikt fekért a Playboy magazin, hogy legyen címlaplány és vetkőzzön meztelenre. A színésznő pedig tudta, hogy neki a testi adottságai terén nincs mit szágyellni, így igent is mondott a magazinnak.

Hihetetlen! Szorcsik Viki bevállalta és megmutatta, hogy néz ki smink nélkül – fotó

Akkoriban így nyilatkozott a címlapfotókkal kapcsolatban a színésznő:

“Eddig nagyjából 3-4 alkalommal kértek fel kb. 1,5 év alatt, de mindig nemet mondtam, mert sosem sikerült érvényesíteni, amit szerettem volna. Ahogyan az eredmények mutatják, a legutóbbi felkérésre igennel válaszoltam, mert valahol félúton találkoztak a nézőpontok. Szerettem volna, ha a képek mondanak is valamit, hogy akik majd nézik, ne egy üresfejű, szőke libát lássanak. Ezért lettek ilyen sejtelmesek a fotók. “

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

Nemrég egyébként a TV2 Szerencsekerék műsorában került elő újra a téma, ahol Kasza Tibi a fotózással kapcsolatban kérdezte Vikit.

Nagyon-nagyon büszke vagyok erre a fotósorozatra, mert szerintem bármennyire is Playboy, de azért vannak olyan képek, amiket meg lehet csinálni művészien, és vannak a kitárulkozós képek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy Magyarországon nekem volt először olyan anyagom, aminek a fele fekete-fehér volt, a másik fele színes. Az az igazság, hogy én arra büszke vagyok, hogy nem volt ilyen kitárulkozós fotósorozat, hanem egy nagyon szép művészi anyag volt. Azt gondolom, hogy a Playboy címlapján szerepelni inkább elismerés, mint ciki” 

-mondta a színésznő.

kiemelt kép: Instagram

Szorcsik Viki megtörte a csendet: Elárulta, együtt van-e még Csutival!

/p>