Hirdetés 

Molnár Anikó az RTL Klub Való Világ reality műsorának második szériájában lett ismert.

Láttad már Zimány Linda meztelen képeit? Megmutatjuk!

A szőke bombázót egy ország zárta pillanatok alatt a a szívébe, ismertsége pedig egy kicsit sem kopott meg az elmúlt két évtizedben. Az azóta már civil foglalkozást (sminktetováló szalonja van – szerk.) űző híresség a legtöbbször állatvédőként szólal fel és visszafogottan éli az életét, pedig véleményére a mai napig a fél ország felkapja a fejét.

Amint azt írták róla, Molnár Anikó egy istennő volt. A legnagyobb férfimagazinok versenyeztek azért, hogy Anikó nekik is megmutassa a bájait és az ebben rejlő lehetőségeket is sikerült kimaxolnia, több alkalommal levetkőzött többek között a Playboy magazinnak és a CKM magazinnak is. Legutóbb 2009-ben jelentek meg meztelen képei, akkor a fotózás kedvéért még a mellméretét is kétszeresére növelte.

Anikó egy időben sokáig szélmalomharcot vívott a kilókkal, mire kiderült, hogy egy betegség miatt nem tudott megszabadulni a súlyfeleslegétől. Az is kiderült, hogy csak egy hajszál választotta el attól, hogy cukorbeteg legyen, de hatalmas szerencsével időben észrevették a problémát. Miután kezelték, harmic kilót sikerült leadnia.

Az egykori Nagy Ő ugyan 48 éves, de a mai napig kirobbanóan jó formában van.

Elevenítsük fel Anikó nagy pillanatait az elmúlt 20 évből.

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED MOLNÁR ANIKÓ LEGISMERTEBB MEZTELEN FOTÓIT!


Molnár Anikó a mai napig gyönyörű (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Instagram

Bódi Sylvi meztelen képei felrobbantották a netet! – fotók

/p>