Hirdetés 

Az elmúlt másfél hét egyik legnagyobb bulvárszenzációja egyértelműen Tápai Szabina és Kucsera Gábor válása.

A sztárpár mindössze annyival kommentálta a történetet, hogy sok mélyponton mentek át és bizony megcsalások is voltak a sztoriban, méghozzá mindkét oldalon. Nem sokkal ezután máris előkerült egy olvasóriporter, aki G.w.M exének, nagy Melanienak lakásából látta kijönni az olimpikont, azonban ezt Melanie nevetve cáfolta a lapnak, így a gyors vigasztalódás csak pletykának bizonyult.

Akárhonnan is nézzük, vitán felül álló tény, hogy rengeteg embert érdekel a kalandos történet és mindenki másképpen vélekedik róla különösen úgy, hogy igazán egyik fél sem reagált a megjelent hírekre. A megosztó személyiségű nőcsábász, Kucsera Gábor azonban most megtörte a csendet és a Retro Rádió Sztársávjában most kimondta, amit gondol.

„Nyilván megvisel ez a helyzet, ami most itt köztünk, illetve a médiában kialakult. Ezt én szerettem volna elkerülni. A gyerekek tudatosan nem voltak a médiában, úgy voltam vele, hogy amikor Bence elsős lett, akkor ezt tudatosan meghúztuk, hogy nem szeretnénk, hogy ő szerepeljen” – idézte a Blikk a rádióban elhangzottakat.

„Olyan sztereotípiák jönnek le emberekről és olyan pletykásak vagyunk. Ez régen is így volt, de most már, a mai világban mindenféle platformon kering a pletyka. Én hatalmas nagy küzdő vagyok, az én hátam mindent elbír.

Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni, én ezt elbírom, ezt a sportból hoztam.

Össze tudom rakni az agyam egy pillanat alatt. Egy sportolónak 24 órája van feldolgozni a kudarcot, utána menni kell tovább. Én is így próbálom most élni az életem” – mondta a műsorban az olimpikon.

MÉG TÖBB HÍR KUCSERA GÁBORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kelemen Anna hatalmasat villantott: „Én ne ünnepelném a szerelmet?”- fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading