Hirdetés 

Lakatos Márk, stylist-influencer a TikTokon osztotta meg véleményét Nacsa Olivér rendkívül vitatott ügyéről.

Mint ismert, Nacsa Pottyondy Edina kapcsán kijelentette, hogy „a humor nem női műfaj”, amire a nő egy videóban reagált, gyávának nevezve őt. Nacsa nem sokkal ezek után bocsánatot kért.

A helyzetből azonban mégis hamar nyílt paródia lett.

Lakatos Márk is beszállt a buliba és azzal kezdte beszédét, hogy úgy hallotta, Nacsa Olivér „az nagyon okos”, hogy ilyen szexista kijelentéseket tesz a humorról, arról, hogy kinek áll jól és kinek nem. Majd megkérdezte Nacsától, hogy miért van az, hogy Pottyondy Edina a nézetei ellenére megveri őt a nézettségben.

„Na most én megkérdeznélek téged, drága Nacsa Olivér, hogy ha ez így van 2023-ban, még mindig ez jut eszedbe, hogy ilyen szexista módon beszéljél a humorról, hogy kinek áll jól meg kinek nem, akkor miért van az, hogy a drága Pottyondy Edina téged úgy megver, mint Szent Pál az oláhokat és a kanyarban nem vagy a nézettségeddel?”

– vetette fel az ellentmondást Lakatos Márk.

„Akkor ez mit jelent, hogy a Pottyondy Edina a nagyfarkú pali, te meg igazából a gádzsi vagy? Vagy hogy van ez Oli úr? „

-mondja videójában Lakatos.

@lakatosmarkstyle

Nevetséges! De nem vicces 😎 #csilagszóró #nembírtokvelem #nacsaolivér #potyondiedina #nekedbe #nekedbelegyen #magyartiktok #foryourpage #fyp #fy #humor #sexism

♬ eredeti hang – Lakatos Márk

MÉG TÖBB HÍR LAKATOS MÁRKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Glamour / 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Hajdú Péter: „Soha többé nem akarok tévében műsort vezetni!”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading