Hirdetés 

A tematikus zenecsatornákon kevés olyan műsor van, amelyben ne találkozhattunk volna a sokoldalú, fiatal énekesnővel, Doreeval.

A több stílusban is maradandót alkotó énekesnő a szépségért kétszer állt sorba a születése előtt és ennek hatását érzi is a mindennapokban.  – Ámbár köztudott, hogy van párom, mégis elkerülhetetlenek a rajongói levelek a fiúktól és a férfiaktól. Vannak akik udvariasan és vannak, akik kevésbé körülírtan fogalmaznak az üzenetekben. – mondta lapunknak Doree, aki tisztában van a népszerűség árnyoldalával, viszont van, amikor már nála is elszakad a cérna. – Tény, hogy van olyan rajongó, aki egy mondatnyi udvarlás után simán elküldi nekem fotón a férfiasságát. Na ez az a pont, ami már nekem is sok. Mindent megértek, el is fogadok, de az ilyet tényleg nem tudom hova tenni. Ennek ellenére nincs retorzió, simán törlöm az üzenetet és továbblépek. -folytatta az énekesnő, akinek ez kevésbé, ám a koronavírus nem kímélte a párkapcsolatát.

A járványhelyzet az egész szakmát megtépázta, az én teli naptáram is pillanatok alatt lett üres pár fellépést kivéve. Az elmaradt bevételek és az ezzel jött nehézségek persze a kapcsolatomban is feszültségeket okoztak. Az egyik komolyabb vitánk után jutott eszembe, hogy fel kellene vidítanom a páromat pár olyan képpel, amilyeneket nem szoktam csináltatni. Ha már vannak adottságaim, akkor miért ne mutassam meg ezeket?!

– nevetett az énekesnő, aki azonnal cselekedett is.


Doree az ősszel nyári hangulatú, bikinis fotósorozattal lepte meg párját (Fotó: Holiday Film&Music)

-Elmentem a produkciónk hivatalos fotósához és csináltattam egy sorozatot. Mondanom sem kell, hogy volt otthon sikere és az magától értetődő, hogy egy-két darabnál többet a nyilvánosságnak nem mutatok meg belőle. A szerelmem az egészet megkapta, sőt, annál többet is.  -mondta sejtelmesen Doree, aki a korlátozások alatt is folyamatosan dolgozik.

Doreet nem zavarja, ha rajongói nem csak a hangját csodálják (Fotó: Holiday Film & Music)

Vírus ide, vagy oda, dolgozni kell. Készülnek az új dalok, emellett pedig exkluzív meglepetésekre is készülök azokra az időkre, amikor végre túl leszünk ezen a nehéz időszakon. Sok kedves barátom van a szakmában, akikkel biztosan lesznek közös munkáink, de mindez tényleg legyen meglepetés. A legfontosabb az, hogy amennyire csak lehet, mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra. 

-zárta gondolatait a népszerű énekesnő.


Hirdetés 

Doreenak sok barátja van a szakmában, többek között Suzy is (Fotó: Holiday Film & Music)

 

indexkép: Facebook

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading