Hirdetés 

Legfrissebb YouTube-vlogjában árulta el Ákos, hogy ő is átesett a koronavírus-fertőzésen: hat hétig tartott, mire sikerült legyőznie a betegséget.


A Kossuth-díjas énekes első 2021-es videónapló-bejegyzése egy hosszú monológ, amelynek során a Facebook-oldalán feltett kérdésekre válaszol. A filmben azt sem titkolta, hogy ő is elkapta a koronavírust, amivel igen komolyan meg kellett küzdenie – írta a Blikk.

– Nem kaptam vakcinát, hanem átestem ezen a betegségen. Na, most azért csókoltatnám azokat ehelyütt, akik szerint nincs ilyen betegség. Hát, lehet, hogy nincs, de nekem azért hat hetem benne volt, egy-két fulladásos halálközeli élménnyel, úgyogy nem kívánom senkinek. És azt kívánom, hogyha ez az oltás segít, én nem tudom, nem vagyok szakértő, akkor lehet, hogy ez lesz a megoldás, nem tudom, vagy át kell égni rajta, de túl sok barátom van, aki érintett, van olyan ismerősöm is, aki élet és halál között van emiatt. Nem tudom, mi a megoldás. Lehet, hogy én kaptam a nagyobb kegyelmet azzal, hogy megbetegedtem és valahogy túllettem rajta – idézte Ákos szavait a Blikk.

Indirekt

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading