Hirdetés 

Katalin hercegné stílusa mindig kifogástalan, így meg sem lepődünk azon, hogy Fülöp herceg szombati temetésén is tökéletesen festett – ám outfitjének egyik darabja a többinél is sokkal fontosabb volt.

Természetesen Katalin hercegné is feketébe bújt Fülöp edinburh-i herceg szombati temetésén – ruhája egy nagyon elegáns Roland Mouret kreáció volt. Ám ennél sokkal fontosabb az, milyen ékszereket viselt a hercegné.

Katalin az örök klasszikus gyöngy mellett tette le a voksát – egy első ránézésre is gyönyörű, elegáns, ám feltűnő darabot viselt. Az ékszer pedig fontos sok szempontból is: ezzel a választással tisztelgett Katalin Vilmos herceg édesanyja, Diana, illetve II. Erzsébet előtt.

https://www.instagram.com/p/CNxVvB8AaZ7/?utm_source=ig_embed

A négysoros, elöl gyémántokkal rögzített nyakék ugyanis II. Erzsébeté – ő kapta a japán kormánytól ajándékba évtizedekkel ezelőtt, és viselte is jópár alkalommal.

A különleges ékszert 1982-ben egy alkalommal Diana hercegé is felvehette, méghozzá egy hollandiai látogatása alkalmával. De Katalinon is volt már a nyakék: 2017-ben Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulójának megünneplésekor.

Katalin hercegné a nyakék mellett egy visszafogott, gyöngy fülbevalót viselt, amivel szintén Erzsébet és Fülöp herceg előtt tisztelgett: ezt az ékszert Erzsébet királynő nászajándékba kapta még 1947-ben.

Joy.hu

indexkép: Instagram / crazyforcouture

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading