Hirdetés 

Az idén ünnepli 51. születésnapját a vörös démon, Liptai Claudia. Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy a műsorvezetőnő 2009-ben a Playboy Magazin jubileumi számában bevállalta az, amit hazánkban nem olyan túl sokan tettek addig.

Hoppá! Itt vannak Liptai Claudia kubai csődörrel készült meztelen fotói: igazi bombázó! – fotógaléria

Akik nem emlékeznek rá, azoknak örömmel mutatjuk meg az újdonságként ható fotósorozatot, amellyel jubilált a magazin. A kitűnő színésznő, aki pályafutását a Szomszédok című sorozatban Lenke néni idegesítésével kezdte, végül a Jóban rosszban és számos sorozat után az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezetőként a TV2-től az RTL-hez igazolt, ahol a NőComment című műsor háziasszonyaként szórakoztatja a nézőket. A rádióhallgatók az ÉdesKettes című műsorban hallhatják minden hétfőn a Sláger FM-en a férjével Pataki Ádám cukrászmesterrel.

Az igen! Liptai Claudia bikinis fotókkal mutatta meg, mennyit változott hét év alatt

Claudia filmes és  televíziós szakmai múltja, jelene és jövője mellett azonban nem lehet elmenni az erotikus fotósorozata mellett sem, amely bizony minden férfi fantáziáját megmozgatja a mai napig.

Ez történt egyébként anno a fotózáson is a Martin néven emlegetett kubai kosaras férfivel, aki partnere volt a vörös démonnak a sorozat elkészítésében. A képeket elnézve csak úgy izzott köztük a levegő.

A FOTÓSOROZATOT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!


Liptai Caludia az RTL KETTŐ „NőComment” című műsorát vezeti (Fotó: RTL)

kiemelt kép: RTL

Liptai Claudia kellemetlen helyzetbe került, amikor félmeztelenül fotózta egy rajongója – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading