Hirdetés 

Rubint Réka a Stories Podcast vendége volt, ahol az önmegvalósítás fogalmáról és a házasságukban teljesen elmerülő, kizárólag a főzésre, takarításra és szüléssel foglalkozó nőkről beszélt. Szerinte elengedhetetlen az anyagi függetlenség megteremtése egy párkapcsolaton belül.

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

„Nagyon sok nő nem mer erről beszélni, mint ahogy én sem mertem az elején. De mivel akkor már jártam és azóta is járok légzésterapeutához, megtanultam, hogy csak akkor lehetek boldog én, Rubint Réka, ha nem Schobert Rékaként, nem Schobert Norbi feleségeként, nem Schobert Norbertnéként élek. Ha elmész vidékre, meg lehet nézni: ha megkérdek valakit egy fellépés után, hogyan írjam alá a dedikálókártyát, azt mondja, »Kovács Béláné«.”

Én meg kérdezem: de neked nincs saját neved?»Kovács Béláné!«. De, mondom, keresztnevet szeretnék! „Ja, Erzsike, Timi…” Ezt csak azért mondom, hogy mindenki értse, hogy én, onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként feleségül megyek Kovács Bélához, megszűntem létezni. Onnantól Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel. Ez nem biztos, hogy Kovács Béla hibája, csak lehet, ő is ezt a mintát hozta. Meg Kiss Tímea is. Ez a két minta gyönyörűen összeér, és csinálják ugyanazt, ami volt.”

– idézte a Blikk a fitneszkirálynőt a podcastből, amiben beszélt az édesanyjáról is, aki a válása után szintén megrekedt ezekben a mintázatokban.

„Édesanyámmal beszélgettem erről, mert ő utána is Rubint Imréné volt. Amíg apukám elment, mert másik házassága lett, majd visszajött, anyukám abban a 16 évben is Rubint Imréné volt, és amikor meghalt, akkor is. Amikor én ezt láttam, bennem egy világ omlott össze.” 

– mondta Réka.

„Egyvalami kikristályosodott: hogy soha nem akarok ebben a függőségi viszonyban lenni, soha. A Norbiban is megvolt ez a minta, hogy ő a családfenntartó, te meg legyél az, aki megszüli, felneveli, itt van, stb. És én ezt akartam is, de szerettem volna Rubint Réka maradni, aki nem fél attól, hogy egyszer úgy jár, mint az anyukája.

-tette hozzá a fitneszguru felesége.

kiemelt kép: Bors

Visszaütött a karma, most Rubint Réka bocsánatáért könyörög az egyik szidalmazója!

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading