Hirdetés 

A Schobert Norbi -Rubint Réka házaspár az utóbbi években rendkívül megosztó témává vált, a 45 éves fitneszkirálynő, Rubint Réka pedig mindennek rendszerint a középpontjában áll. Bár nagy rajongótábora van, ellenzői is egyre többen vannak, olyannyira, hogy még egy több mint 53 ezer tagot számláló privát Facebook-csoportot is létrehoztak, hogy kifejezzék nemtetszésüket.

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

Réka szinte minden esetben nyugodtan viseli a verbális bántalmazásokat. Nemrég egy magánlevelezést tett közzé az Instagram-oldalán. A fitneszkirálynő sokáig gondolkodott azon, hogy megossza-e a beszélgetést, de végül úgy döntött, hogy megteszi, mégpedig azért, mert tiszteli és becsüli azokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy változzanak és változtassanak. Nem akarja tovább ítélkezni az ismeretlen felett, szembe akar nézni saját félelmeivel, és elindulni a fejlődés útján.

„Gondolkoztam rajta, hogy megosszam-e azt az üzenetet, amit tegnap kaptam és úgy döntöttem, hogy IGEN, megteszem.
Azt, hogy miért, annak 1 oka van:
Nagyon tisztelem ès becsülöm azokat az embereket, akik képesek változni és változtatni! Letenni az ismeretlenül történő ítélkezést, szembenézni önnön félelmeikkel és elindulni a legcsodálatosabb úton : a fejlődés útján 🙏❤️
Sokakat érint a téma. Nem csak az ismert embereket, szinte minden embert.
Amikor kardot emelnek a fejed fölé, azért, mert sikeres vagy abban amit csinálsz, van munkahelyed, anya vagy, szeretve vagy, szép vagy, hosszú a combod vagy épp vékony a derekad … és mèg sorolhatnám. Kit, miért ?!
Kérdem én? Miért?!
Mennyivel szebb és teljesebb lehetne ez az egyre vadabb, agresszióval es gyűlölettel teli világ, ha az emberek SZERETETTEL töltenék meg!❤️”

-írta a posztjában Réka.

kiemelt kép: RTL

https://reflektoronline.com/2023/07/21/rubint-reka-szexi-kepek/

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading