Szerzői jog

A reflektoronline.com webcím alatt megjelenő tartalom (szöveges információk, logó, design, szerkezet, fotók, képek, multimédia, stb.) az reflektoronline.com-t üzemeltető Strong Record Kft. (Kiadó) szellemi tulajdona. Ez alól kivételt képeznek a belinkelt oldalak, beágyazott közösségi média tartalmak (pl. Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo, stb.), ill. minden olyan fotó, multimédia és szöveges tartalom ahol külön jelölésre került a szerző vagy a tartalom tulajdonosa.

A reflektoronline.com kiadójának és szerkesztőségének előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a website egyes részeinek (oldalak, szövegek, fotók, multimédia) vagy egészének terjesztése, másolása, tükrözése, feldolgozása, értékesítése.

A reflektoronline.com oldalai teljes egészében, szerzői jogvédelem alatt állnak, azt a nemzetközi és magyar törvények védik. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – magánszemély a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. A reflektoronline.com követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A reflektoronline.com összes oldalán tárolt szöveges, képi és multimédia információkat, hozzászólásokat, felhasználókra vonatkozó információkat kizárólag az oldal használatával kapcsolatos tevékenységük során, az oldal felhasználói használhatják. Bármilyen az előzőekben leírt céltól eltérő céllal (pl. direkt marketing, média, stb.) történő információgyűjtés, illetve ezen információk felhasználása TILOS.

A reflektoronline.com-tól értesüléseket, híreket, cikkeket eseti jelleggel átvenni, szemlézni csak és kizárólag a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő a lapra utaló egyértelmű és jól látható hivatkozást (név+link, pl.: “Forrás: reflektoronline.com” és/vagy “- írja az reflektoronline.com” – a link az átvett cikk oldalára mutat a reflektoronline.com-n belül) az átvett cikk/hír bevezetőjében és/vagy az átvett szövegrész első részében minden egyes közlésnél feltünteti. 

A hírek, cikkek, oldalak tartalmának egy az egyben történő, manuális vagy automatikus átmásolása, egy/több kiválasztott rovat állandó jellegű, szisztematikus másolása/tükrözése még a fentiekben részletezett korrekt forrásmegjelöléssel is TILOS, kivéve ha arra a Reflektoronline.com kiadója előzetes írásos megállapodás alapján arra kifejezetten előzetes engedélyt ad.