Hirdetés 

65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész, az egri Gárdonyi Géza Színház tagja. A művészt kórházban ápolták halála előtt, ahova koronavírus szövődmények miatt került. – írja a Blikk

A szomorú hírről az egri színház adott hír korábban. Megrendülten búcsúztak kollégájuktól, Kelemen Csaba 31 éve volt színházuk tagja, 1989-től játszott Egerben.

Az egerhirek.hu úgy tudja, hogy a súlyos alapbetegségekkel küzdő 65 éves színművészt, a napokban koronavírus-fertőzéssel kezelték a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban. Október elején még próbált a Gárdonyi Géza Színházban: Örkényi Vilmos báró szerepében Csiky Gergely A nagymama című vígjátékának próbáján láthatjuk a fenti borítóképen is. Az elmúlt 24 óra rekord magas, 63 elhunytja között két 65 éves, krónikus betegségekkel küzdő férfi is fel volt tüntetve. Nyugodjon békében!

Barátjaként szerette őt, az egyik leghíresebb magyar musicalszínész, Sasvári Sándor. Ő így búcsúzott tőle: „❤️ 🖤 Drága Barátom, Csabám, Ferencem, Jánosom! Isten Veled! Kimondhatatlan a fájdalom, ami a lelkemben tombol! Hiányod felfoghatatlan!”

forrás: Blikk

/p>