Hirdetés 

Sok furcsa és hihetetlen dolog történik a világon, amiket nehéz megmagyarázni. Ilyen volt az a megdöbbentő eset is, ami a szibériai, Altaj régióban történt. Amikor megszületett Nadia, mindenkit sokkolt óriási termetével.


óriás baba
Forrás: https://asapblogs.typepad.com

Ha az vesszük, hogy az újszülött csecsemők átlagos súlya kb. 3,5 kg. a Nadianak keresztelt kislány 7, 75 kilogrammos súllyal jött a világra. A maga 56 centiméteres magasságával ez a súly igazán megdöbbentő volt mindenki számára. A szokatlan baba azonnal felkeltette az orvosok és újságírók figyelmét. Amíg az orvosok igazi ritkaságként vizsgálták az elhízott gyermeket és szívproblémákra gyanakodtak a szokatlan túlsúly miatt, voltak olyanok is, akik úgy vélték, hogy a baba felnőve igazi óriás lesz.

A 8 kilogrammos újszülött kislány egy átlagos orosz családban született. Apukája Viktor, katona. Egy átlagos, vékony és alacsony férfi, aki nem tűnik ki a tömegből. Anyukája Tatiana szülésznő, aki keveset dolgozott szakmájában, mert Nadia mellett 10 másik gyermeke is van. Azt feltételezhetnénk, hogy Nadia, szülei génjeit örökölve született ekkorának, de az anyja nagyon alacsony – mindössze 156 centiméter. Tény azonban, hogy túlsúlyos, aminek köze lehet a rendellenességhez. Tatiana összes gyermeke valamivel nagyobb az átlagosnál, de egyikük sem Nadia súlyával született.

forrás: napmintnap.com

indexkép: Sokszínű vidék

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading