Hirdetés 

Melania Trump a közösségi médiában is megszólalt.Magyar idő szerint szombaton, a késő délutáni órákban derült arra fény, hogy Joe Biden nyerte meg az amerikai elnökválasztást, miután a húsz elektori szavazattal rendelkező Pennsylvania államban is ő győzedelmeskedett. A polgárok november 3-ig adhatták le voksukat, a két legesélyesebb a demokraták jelöltje és a republikánus Donald Trump volt. – írta a femina.hu

Bár Trump még november 3-án úgy érezte, sima győzelmet arat, Biden több csatatérállamban is átvette a vezetést, ezután az üzletember a Twitter-oldalán rendszeresen hangoztatta, hogy csalást érez a levegőben. Miután szombaton kiderült, hogy az elnök vereséget szenvedett, nem tudta ennek tényét elfogadni.

Melania Trump is megszólalt

A leköszönő first lady, Melania Trump a CNN forrásai szerint azért győzködi férjét, fogadja már el végre, hogy veszített, ebből úgy tűnik, hogy Trump szemében nem rejtette véka alá a véleményét. A közösségi médiában is posztolt a vasárnap esti órákban, az Instagramra és a Twitterre is ugyanazokat a sorokat írta. A nyilvánosság előtt sokkal visszafogottabban kommunikált.

Az amerikai emberek megérdemlik a tisztességes választásokat. Minden törvényes – nem illegális – szavazatot meg kellene számolni. Teljesen átlátható módon muszáj megvédenünk a demokráciánkat.

– írta a posztban.

A twitterezőktől kapott a first lady hideget és meleget is, többen kifogásolták nála, hogy nem gratulált sehol sem Joe Bidennek, mások kifejtették örömüket, hogy 2021 januárjában el kell hagyniuk a Fehér Házat. Instagramjára több pozitív kommentet is kapott, voltak olyan republikánus szavazók, akik leírták, hogy imádkoznak a Trump házaspárért.


GettyImages-1277465341

Fotó: Win McNamee / Getty Images Hungary
indexkép: BBC

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading