Hirdetés 

A Csaló csajok sztárja őszintén vallott élete nehéz időszakáról, amikor evéssel kellett levezetnie a hírnávvel járó stresszt. Az sem segített a helyzeten, hogy eleve édesszájú.

Rebel Wilson a The Drew Barrymore Show-ban mesélt az indíttatásairól, hogy nekiálljon edzeni és diétázni. Elmondta, hogy  az utóbbi időszakban minden évet tematizál: a tavalyi év a szerelemről, az azelőtti pedig a szórakozásról szólt. Eldöntötte, hogy a negyvenedik szülinapja alkalmából 2020-at — ironikus módon —az egészség évének kiáltja ki.

Idáig sosem figyeltem különösebben az egészségemre, ez egyértelmű. Állandóan utaztam, repülőn éltem az életem, rengeteg cukrot ettem. Nagyon édesszájú vagyok, imádom a desszerteket

— mondja, majd azt is hozzáteszi, egy időben érdekes kapcsolata volt az étellel.

Azt hiszem a stresszevés komoly problémává vált nálam, miután színészként befutottam. A hírnév nagyon sok stresszel jár, én pedig fánkokkal próbáltam oldani a frusztrációmat. Éppen ezért a diéta mellett a lelki oldalait is elkezdtem alaposabban megvizsgálni. Feltettem a kérdést, hogy miért szokhattam rá a stresszevésre és vajon miért nem értékeltem magam eléggé.

-mondta a sztár.

forrás: 24.hu

indexkép: Paris Match

/p>