Hirdetés 

Nagyon megrázta Balázs Fecó halála az EDDA frontemberét, Pataky Attilát.

Az énekes maga is átesett a koronavíruson, kórházba is került, de szervezete végül legyőzte a fertőzést. Pataky úgy meséli, talán éppen az ő példája lebegett Fecó felesége, Imola szeme előtt, amikor erősíteni szerette volna kórházban fekvő férje lelkét.

Néhány hete felhívott Imola és arra kért, ha sikerül Fecónak becsempészni egy telefont, akkor beszéljek vele, tartsam benne a lelket. Természetesen megígértem, de sajnos erre már nem került sor, gépre került és többé már nem lehetett vele beszélni. 

– mondta elcsukló hangon Pataky, aki hiába küldte a szeretetenergiát az életéért küzdő barátjának, akiért az orvosok is hiába küzdöttek.


Pataky Attilát is megrázta Balázs Fecó halála (Fotó: TV2)

Attila leszögezte, Fecó számára ikon volt, pedig egyidősek voltak és egyszerre indultak. Máig őrzi azt a bőrdzsekit, amit az ecseri piacon, a „Nyugatról a vasfüggöny mögé csempészett” kincsek lelőhelyén vett 40 éve Fecó tiszteletére.

– Sokszor keresztezte egymást az utunk, mindig megbeszéltük, milyen jó, hogy egész életünkben kapaszkodhattunk a zenébe – mondta Pataky.

Hatalmas űrt hagy maga után, de a generációkon átívelő dalai mindig szólnak majd.

Indirekt/Blikk

indexkép: ATV

/p>