Hirdetés 

Egészen prózai oka volt a visszavonulásra, és egy cseppet sem sajnálja.

Eva Mendes élete egy valóságos tündérmese volt. Folyamatosan felfelé ívelő karrier, jobbnál jobb szerepek, hozzáment az ügyeletes hollywoodi szívtipróhoz és családot is alapított. Azt gondoltuk, hogy örökké a kamerák előtt marad majd, amikor egyszer csak eltűnt. Még a közösségi médiából is felszívódott.

Most végre megszólalt a rejtélyes hallgatásba burkolózó színésznő. Íme, az igazság:

„Hallgass a gyerekedre. Ők nagyon őszinték és sokszor igazuk van. Ha a kislányom nem mondja, akkor észre sem veszem, hogy mennyire telefonfüggő vagyok. Ez egyáltalán nem tiszteletlenség” – kezdte a színésznő.

https://www.instagram.com/p/CHirmzLhlqI/

„Pontosan ezért nem osztottam meg mostanában semmit az interneten. Rájöttem, hogy nagyon érzékenyen érinti a kislányomat az, hogy ennyire sokat mobilozok. Ezért egy kis szünetet tartottam, hogy átértékeljem a prioritásaimat. A család az első. Leültünk beszélgetni egy kicsit és megígértem neki, hogy figyelni fogok erre a rossz szokásomra” – írta még egy másik bejegyzésben Eva.

Egy biztos, a színésznőnek eddig minden sikerült. Biztos ez is menni fog! Te hány órát töltesz a mobilodon vagy a gép előtt egy nap?

Blikk Rúzs / People

indexkép:Getty Images


Hirdetés