Hirdetés 

203 nap után nyitnak a Cinema City-mozik

Június 3-án – 203 nap zárvatartás után – nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait – adta hírül a piacvezető lánc.

A bejelentés szerint már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas Nomádok Földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.

Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és Démonok között 3. – Az ördög kényszerített. A családokat a Disney stúdió Luca és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják. A magyar produkciók közül a Spirál, a Hét kis véletlen és az Éden is látható lesz a vásznakon.


Ismét megnyit a piacvezető mozihálózat (Fotó: Cinema City)
KI mehet be a terembe?

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.

A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk viselése nem kötelező.

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat óvatos:

  • jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott,
  • minden munkatárs maszkban dolgozik majd, akik ételt szolgálnak fel, kesztyűt is viselnek,
  • folytatják a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyez ki,
  • kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán ne menjen közösségbe.

napi.hu

kiemelt kép: Cinema City


Hirdetés 

%d bloggers like this: