Hirdetés 

A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójában a Young Boys 2-1-re megverte a Manchester Unitedet. Ronaldo révén hamar vezetést szerzett Solskjaer csapata, de a 35. percben emberhátrányba került Wan-Bissaka durva szabálytalansága miatt. A második félidőben nagyon passzívan játszott az angol sztárcsapat, és rá is fázott, mert a svájci együttes kiegyenlített. A teljes dráma a hosszabbításban következett be, ugyanis Lingaard eladott labdája után a 95. percben megszerezte a győzelmet a Young Boys.

A Premier League éllovasa, a Manchester United a playoffban a Ferencvárost búcsúztató Young Boys otthonába látogatott a Bajnokok Ligája 2021/2022-es szezonjának első fordulójában.

Az angol sztárcsapat kezdőjében természetesen ott volt a klubhoz 12 év után visszatérő Cristiano Ronaldo, aki utolérte a Real Madrid legendás kapusát, Iker Casillast, ugyanis kedd este a 177. alkalommal lépett pályára a BL-ben.

A vezetést a Machester United szerezte meg, de hiába Ronaldo 135. BL-gólja, nem tudta győzelemmel indítani a BL-szezont a Manchester United, sőt, Lingaard óriási hibája után ki is kapott. A 95. percben a csereként beálló angol játékos rendkívül rosszul adott haza, ezt pedig kihasználta Siebatcheu, és belőtte a győztes gólt.

A G csoportban a Sevilla-Salzburg mérkőzésen egy félidő alatt három 11-est is kapott a vendég együttes, de csak egyet váltott gólra, majd Rakitic a szünet előtt kiegyenlített, a változatosság kedvéért szintén büntetőből. Az 50. percben En Nesyri kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a spanyolok, de újabb gól már nem esett, a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.

Origo

kiemelt kép: La Stampa

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading