Hirdetés 

Különös tünetek kínozzák Balázs Klárit, mióta átesett a koronavíruson

Időről-időre utolérik a rosszullétek.

Mint már korábban megírtuk, a lezárások idején Balázs Klári és férje, Korda György nagyon várták a koronavírus-elleni vakcinát, előtte ki sem mentek a lakásból. Aztán örültek, hogy mindketten be vannak oltva, s bár mindig mindent fertőtlenített, kiderült, Klári mégis elkapta a koronavírust. Még az orvosa sem tudta egyből, mi lehet a baja.

– Persze nem tudtam, hogy megfertőződtem, mert nem voltam lázas, nem köhögtem, nem fájt a torkom, más tünetéről pedig nem hallottam a betegségnek. Pedig van. Két hétig negyvenöt között mozgott a pulzusom, és nagyon rosszul voltam. Elmentem az orvoshoz, kivizsgáltak, aztán csináltak egy ellenanyagszintvizsgálatot, és kiderült, hogy átestem a betegségen. Gyógyszert külön nem kaptam, amúgy is szedek egy pirulát, ami a szívizomnak jó, csak pihenni kellett – meséli az énekesnő a Sorry! magazinnak.

– Nemrégiben egyszer-kétszer ismét nagyon alacsony volt a pulzusom, de azt mondta az orvos, hogy idővel ez a ritkán jelentkező tünet is el fog maradni – folytatja Klárika, aki azért is mesélte el mindezt, hogy a sokak által a koronavírushoz nem kötött tünetekre is felhívja a figyelmet.

Indirekt

kiemelt kép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: