Hirdetés 

Mindenkit megrendített a hír, hogy Kóbor Jánost kórházba szállították. A zenész javulásáért az egész ország imádkozik. Legutóbb a HírTV-n szorítottak az Omega énekeséért, amikor az Operaszínház igazgatója sejtelmesen megjegyezte: egy másik rockikon is élet-halál között van.

Az Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter, Bencsik András újságíró és a Nézőpont Intézet alapítója, Mráz Ágoston Sámuel beszélgettek csütörtökön a Hír Tv-n.

Bencsik András elmondta: ő tényleg szó szerint imádkozik Kóbor János életéért, aki nem volt híve az oltásnak, mert úgy gondolta, az immunrendszere elég erős. „Elkapta. És most küzd az életéért. Imádkozom, hogy túlélje, azért, mert egy klassz ember és neki joga volt azt mondani, hogy nem, de életveszélyben forog” – idézte az Index, ezek után szólalt meg Ókovács Szilveszter is, akinek szavaira a többség arca falfehér lett:

Ugyanígy van egy másik, ugyanilyen korú rockikon. Még nem ment ki a neve, és én sem fogom elmondani. Ugyanilyen esetben van, nem oltatta be magát, élet és halál között…

– hangzott el az igazgatótól.

Blikk

kiemelt kép: MTI


Hirdetés