Hirdetés 

Két kategóriában is elhozta a cannes-i versenyen kiosztott, a vállalati kommunikációs alkotások egyik legfontosabb elismerését, az Arany Delfin-díjat dr. Várkonyi Andrea és Gergely Judit reklámügynöksége, a tavaly szeptemberben alapított Whitedog Média – írja az Index.

Az ügynökség a Gallio pulyka termékcsalád felépítését kapta feladatul a megrendelőtől, a stratégiaalkotástól a márka arculattervezésén keresztül a teljes csomagoláspalettáig, amit a zsűri a reklámszakma egyik legfontosabb kategóriájában – az integrált kampányok közt – Arany Delfinnel díjazott.

A kész alkotás azzal emelkedik ki a reklámzajból, hogy mellőzi a zenét, csupán a mozgásba hozott eszközök és hozzávalók által keltett zajt lehet hallani a filmekben, amivel a nemzetközi zsűri a kategóriájában a legmagasabb, „Best Sound Design”, azaz fekete delfin díjával jutalmazták.

Az idei szemlén közel 900 pályázat versenyzett egymással, amelyekből nemzetközi, elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat.

A Whitedog Média más ügyfelével is a legjobbak közé került. A Mészáros és Mészáros Kft. CSR programja, a High-Tech Suli shortlistes lett a jótékonysági imidzs film kategóriában.

Blikk

kiemelt kép: Portfolio.hu


Hirdetés