Hirdetés 

 Várkonyi Andrea az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című kötetben többek között az első házasságáról és Bochkor Gáborról, valamint az együtt töltött évek árnyoldaláról és a Mészáros Lőrinccel kötött házasságának apróbb titkairól is írt.

Ahogyan Várkonyi, úgy Mészáros is egy válás után, ráadásul gyermekekkel érkeztek az új kapcsolatba. A pszichológus külön fejezetet szentel annak, hogy hogyan érdemes egy mozaikcsaládban felépíteni az új rendet.

„Egy elvált partner esetében nemcsak a gyerekeket kapod, hanem valamilyen szinten az anyjukat is. Továbbá örülsz, ha az exfeleség már megtalálta a boldogságát valaki más oldalán. Az szuper, mert akkor el van foglalva az új pasijával, és nem a te leendő férjedet akarja visszaszerezni, aki azelőtt ugyebár az ő férje volt – fogalmazta meg általánosságban Várkonyi, aki utána arra is kitért, hogy összeköltözés esetén mely megoldást tartja praktikusnak. – Az ideális megoldás szerintem egy új hely”.

Várkonyi mindössze 26 éves volt, mikor először férjhez ment. Bár ő maga lépett ki a kapcsolatból, sokáig bántotta a kudarc. Andrea szegedi orvosi karrierjét otthagyva a TV2-höz szerződött, a hirtelen jött népszerűséget férje nem nézte jó szemmel, majd a tévés megismerte Bochkor Gábort.

„Az első házasságomban több tényező vitt a válás felé, és el is döntöttem már, hogy válni fogok. De amikor a gyermekem apja is megjelent a színen, akkor az feltette az i-re a pontot, mert őt semmiképpen nem szeretőnek akartam, annál sokkal jobban beleszerettem, hanem teljesen normális, felvállalt partnernek” – írta.


Várkonyi Andrea első házassága után Bochkor Gábor párja volt (Fotó: TV2)
A tévés és első férje közel hét évig próbálkoztak a gyermekvállalással, ám minden kísérlet ellenére Andrea nem esett teherbe.

„Amikor adtak egy pecsétes papírt hogy természetes úton nem lehet gyerekem, akkor felmértem azt is, hogy a lombikprogram nagyon nagy pszichés megterhelés a nőknek. Nagyon fájdalmas, amikor a beültetések nem sikerülnek, és ezt a nők minden alkalommal úgy élik meg, hogy két-három babát elvesztenek. Nekem is volt vetélésem, tudom, milyen borzasztó élmény. A program rendkívül nehéz, hormonkezeléssel jár, ami hangulatingadozásokat okoz, érzelmi hullámvasútra ültetni a nőket. Ehhez stabil kapcsolat kell, támogató partner, én viszont azt éreztem, hogy ezt a házasságom már nem tudja nyújtani” – emlékezett vissza a szerző a nehéz döntésre. A szakítás után, mindössze fél év együtt járás után természetes úton esett teherbe Bochkor Gábortól.

Bár Várkonyi szerette volna kizárni a nyilvánosságot magánéletéből, Bochkorral való szakítása nagy port kavart, s bizony mindenkinek megvolt róla a véleménye.

Várkonyi Andrea 2021-ben, a második házassága után régi fényében csillog (Fotó: Instagram)

„Amikor szakítottunk, tudtam, hogy az eset kirakatba fog kerülni, nem tudom eltitkolni, és vadidegen emberek fogják véleményezni. Aki nem a saját bőrén tapasztalja, nem tudja, milyen érzés, amikor a közösségi felületeiden naponta tizenöt-húsz ismeretlen felhasználótól kapsz üzeneteket, hogy te világ k*rvája, rohadj meg, tönkreteszed a gyereked életét! Hány házasságot akarsz még tönkretenni? Szakadt volna anyádba a fejed, és még sorolhatnám…” – idézett a kapott levelekből Várkonyi.

A hűség kérdése talán az egyik legfontosabb téma a párkapcsolatokat illetően, így természetesen Várkonyi sem hagyta ki könyvéből.

„Negyvenhat évesen, hosszú kapcsolatokkal a hátam mögött őszintén megmondom, én is csaltam már meg a másikat, és engem is csaltak már meg. Egyik sem jó” – vallotta be.


Hirdetés 

Várkonyi Andrea nemrég örök hűséget fogadott a milliárdos üzletembernek, Mészáros Lőrincnek (Fotó: budapestkornyeke.hu)

(via habostorta.hu)

kiemelt kép: EztNézd

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading