Hirdetés 

Borzalmas gyilkosság történt Los Angelesben, amit Vajna Timi sem tudott szó nélkül hagyni, különösen úgy, hogy több száz hasonló eset történt az elmúlt hónapokban.

Korábban is őszintén mesélt már róla Vajna Timi, milyen valójában az angyalok városában élni, miután rendszeresen tűnnek el a filmmogul, Andy Vajna sírjához vitt virágai, most azonban sokkal élesebben alkotott véleményt, miután egy újabb brutális gyilkosság történt Los Angelesben – írja a Cosmopolitan.hu.

Vajna Timi Instagram sztoriján keresztül osztotta meg James Van Alden filmes posztját, amiben a férfi arról ír, egy újabb fegyveres rablás és gyilkosság miatt kellett félreállnia autójával Nyugat-Hollywoodban, miután egy férfi épp autójához sétált vissza egy étteremből, amikor egy tucat férfi többször is meglőtte, majd kirabolta.

„OLYAN ÁLDOZATOKAT KERESNEK, AKIK DRÁGA ÉKSZEREKET HORDANAK, LUXUSAUTÓKAT VEZETNEK VAGY ÉPP EGY LUXUSÜZLET HAGYNAK EL. FELDERÍTŐKET KÜLDENEK EZEKRE A HELYEKRE, HOGY POTENCIÁLIS ÁLDOZATOKAT TALÁLJANAK.”

– írja posztjában Alden, amiből kiderül, csak az elmúlt két hónapban ez a 300 ilyen fegyveres támadás a nyílt utcán.

“LOS ANGELES. KIRABOLJÁK ÉS FÉNYES NAPPAL MEGÖLIK AZ EMBERT AZ UTCÁN..”

– olvasható Timi dühös reakciója a Story-ban.

(via BlikkRúzs)

kiemelt kép: Promotions.hu


Hirdetés