Hirdetés 

Jakupcsek Gabriellának első, Máté Gáborral kötött házasságából két fia született: Bálintnak 1985-ben, Marcellnek 1988-ban adott életet. 

A 2020-as év, mint mindenkinek, az ő életét is fenekestül felforgatta: ő azok közé tartozott, akik a korlátozások alatt is végig dolgoztak, de a munkakörülményei jelentősen megváltoztak.

Jakupcsek Gabriellát tiltólistára tették a fiai

Már az elején rájött, nem akarja online készíteni az ATV-n futó Jakupcsek pluszt, ám így az üres stúdió lehangoló látványával és a közönség tapsának hiányával kellett szembenéznie.

A nézők nélkül felvett adások után, amikor kijöttem a stúdióból, úgy éreztem magam, mintha egy fantasztikus előadás után ott pózolnék, spárgában, de nem megy le a függöny, nem zúg a taps, hanem fel kell tápászkodnom a spárgából, összevakarni magam, a ruhámat egy kicsit megigazítani, és szép csendben kikullogni a színpadról” – írja 2021 novemberében megjelent Alul semmi? – Veszélyek és esélyek COVID Idején című könyvében.


Az, hogy nem maradt otthon, nem mindenkinek tetszett a családban. Felnőtt fiai nehezményezték, hogy a világjárvány alatt is folytatta a munkát.

„Odahaza én is tiltólistára kerültem, a nagy gyerekeim hosszú hetekig nem találkoztak velem, merthogy én a munkám miatt rengeteg emberrel kerültem kontaktusba, és mért nem állítottam le magam.”

AFFÉLE IDŐZÍTETT BOMBÁNAK SZÁMÍTOTTAM A CSALÁDBAN, ÉS ÍGY IS KEZELTEK A FIÚK.

Bálint és Marcell mindketten olyan vállalati kultúrában dolgoznak, amelyben azonnal home office-ba küldték őket. Nem mozdultak ki az otthonaikból, és nem szívesen mentek át az édesanyjukhoz, aki egy nap több emberrel beszélgetett.

Jakupcsek fiai a SZéf című műsorban (Fotó: RTL Klub)

„De nagyon rossz érzés volt kirekesztettnek lenni, és ott motoszkált bennem a gondolat: vajon felelőtlennek tartanak-e, és elvárják tőlem, hogy a munkámat feladva otthon maradjak? Ezek nagyon nehéz döntések.”

(via Femina)

kiemelt kép: Visasat3

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading