Hirdetés 

A híres fiatal énekesnő egy nagyon-nagyon aktív hetet tudhat maga mögött, egymást követték a koncertek, de még mindig tele van energiával.

Tóth Andi az egyik legfoglalkoztatottabb sztár az énekesnők közül a televízióban. A TV2 egyik új arca lett, rengeteg nézőt hozhat magával, köszönhetően az egyedi karakterének, a tehetségének és a teljesítményének.

Egy évvel ezelőtt a Sztárban Sztárban menetelt, méghozzá nagyon nagy sebességgel, és olyan produkciókat nyújtott, amikbe szinte lehetetlen volt belekötni, a zsűri is csak ámult az előadásokon.

Sokszor valóban úgy érezhették, mintha egy nemzetközi díjátadón lennének, ahol Andi a sztárfellépő, és hétről hétre olyan produkciókat nyújtott, hogy még az utálói is elismerték.

Mindenki elismerte, hogy más szinten táncolt, így a győzelem sem okozhatott meglepetést a neve mellett. Andi nem tétlenkedett, és a finálé után gyorsan lenyomott hat egymást követő koncertet, nem egész egy hét alatt, majd jöhetett egy kis after, természetesen divatosan és vagányan.

Rengeteg energiát fektetett bele, ahogyan tette azt szintén hónapokon át a Dancing with the Stars második évadában. Megkérdőjelezhetetlenül a mezőny legjobbjaként küzdött, és hamar profi szintre emelkedett, ami másnak nem sikerült.

(via Liner)

kiemelt kép:TV2


Hirdetés