Hirdetés 

Emlékszel a Bestiák szőke ciklonjára? Miss Bee 45 évesen ilyen dögös

A ’90-es években jó pár zenekar indult el az ismertség útján Kozsó menedzselésével. Ő egyengette többek között az Alvajárók, a Shygys, a Picasso Branch és a Bestiák útját is. Utóbbi 1997-ben alakult meg Budapesten. 

Három dögös énekesnő alkotta a csapatot: a vörös démon, Moór Adrienn (Bedhy), a barna hajú Papp Henriett (Honey) és a szőke ciklonként is emlegetett Somorjai Ilona, azaz Miss Bee. Leghíresebb slágereik a mai napig a fülünkbe csengenek: a Fáj még, ha néha felhívsz vagy A reggel túl messze van sorait sokan még mindig kívülről fújják.

A Bestiák Miss Bee-je 45 évesen

A lánytrió többször is feloszlott, majd újra összeállt. Manapság a fellépéseken Miss Bee képviseli a formációt. Ha teheti, járja az országot a fellépéseivel. A rivaldafényből sem lépett hátra teljesen, időnként láthatjuk beszélgetős műsorokban és nyilvános eseményeken is. December végén a King’s Man: A kezdetek című film premiervetítésén is tiszteletét tette.


A filmbemutatón készült fotókon látszik, a 45 éves énekesnő éppúgy magára von minden figyelmet, mint amikor megismertük. Dögös alakján a sportos és a szexi szettek ugyanolyan jól mutatnak. Bár az Instagram-oldala azt hirdeti, élete végéig énekel, sok más hírességgel egyetemben ő is azt vallja, hogy érdemes több lábon állni.

Volt kolléganője és legjobb barátnője, Moór Adrienn tanácsára ceremóniamesternek állt. 2021-ben is több esküvőn közreműködött. Emellett van még egy szenvedélye, lélekgyógyászként segít azoknak, akik a segítségét kérik.

Femina


Hirdetés 

%d bloggers like this: