Hirdetés 

Hivatalos: Orbánék átengedik a fegyverszállítmányokat Ukrajnába

Orbán Viktor és a Fidesz kampányának egyik alapját cáfolta meg a Magyar Közlöny.

Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje mutatta be a bizonyítékot arra, hogy Orbánék engedélyezték a fegyverszállítást Magyarországon keresztül.

No de mi lett azzal, hogy nem engedünk át fegyvereket, hisz ki kell maradnunk? Hova lett a stratégiai nyugalom, melytől jóideje zeng a lakájmédia?? Hát úgy tűnik, hogy hazugság volt!

A Magyar Közlönyből kiderül, hogy ha a fegyverek nem Záhonynál, hanem Románia felé hagyják el hazánkat, vagy légi úton jutnak Ukrajnában, akkor bizony már nem annyira halálos fegyverek, hogy azt Orbánék ne engedélyeznék.

Nagyon szomorú, hogy már ennyire könnyen bizonyítható dolgokban is hazudik nekünk az Orbán-kormány.

Orbán Viktor és bátor emberei egyáltalán nem tiltakoztak, hogy magyar felségjelzésű szállítsanak fegyvert. Nem tiltakozott, sőt megszavazta Brüsszelben, hogy Magyarországon keresztül szállítsák a fegyvereket Ukrajnába. Ugyanígy megszavazta Orbán az oroszok elleni szankciókat is Brüsszelben. Miközben itthon meg hazugságokkal vádolja az ellenzéket.

“Orbán Viktor és Szijjártó Péter szállítják a fegyvereket Ukrajnába, ahogy engedélyezték a NATO csapatokat is” – mondja Márki-Zay Péter.

Márki-Zay Péter rémhírterjesztés miatt feljelentést tett Szijjártó Péter ellen.

Ezalényeg

kiemelt kép: MTI


Hirdetés 

%d bloggers like this: