Hirdetés 

Év elején immáron másodjára diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot Deák Bill Gyula feleségének mellében. Marika márciusban egy többórás operáción esett át, amelynek során kivették a tumort. Nemrég pedig kontrollon járt, ahol az orvosa kemoterápiát javasolt, ám ő nem vállalta a kezelést – írta meg a Blikk.

A bluesénekes feleségének először tizenkét évvel ezelőtt kellett szembenéznie a gyilkos kórral. Akkor Marika jobb mellében találtak rosszindulatú daganatot, amit az orvosok azonnal el is távolítottak.

– Nagyon megijedtünk, mert tudtuk, mi vár ránk. Március negyedikén műtötték meg Marikát, aki néhány nap után már haza is térhetett. Fizikálisan azóta jól érzi magát, csak ezt a meleget viseli nehezen a tüdőbetegsége miatt. Szegény elég sokat fullad, de így is viszi a háztartást – kezdte a Blikknek Deák Bill Gyula, aki elmondta, a felesége azóta is kezelés alatt áll, rendszeresen jár vizsgálatokra.

Marika hallani sem akar a kemoterápiás kezelésekről

A legutóbbi kontrollon a kezelőorvos azt tanácsolta, a gyógyulás érdekében kezdjen el egy kemoterápiás kezelést, ám az asszony erről hallani sem akar.

Alá kellett írnia egy papírt, hogy az orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemót és a sugárterápiát 

– mondta nagyot sóhajtva a legfeketébb hangú fehér énekes, a magyar blueskirály, aki nem is tagadja, hogy nagyon aggódik kedveséért. – Most gyógyszereket kap, és bízunk benne, hogy ezek segítenek majd.

Marika ugyanis hajthatatlan.

Nem szeretnék ismét kezelést, elég volt belőle tizenkét évvel ezelőtt. Nagyon rosszul viseltem, és azt a borzalmat nem akarom újra átélni! 

Egyébként sem vagyok most jól lelkileg, a napokban temettük el a nővéremet, ami nagyon megviselt – tette hozzá a zenész felesége.


Fotó: YouTube

Blikk

kiemelt kép: Pesti Tv


Hirdetés