Hirdetés 

A kisfiú rajongott a csillagászatért, ez okozta a vesztét.

Kizuhant nagyszülei 7. emeleti lakásából egy 14 éves fiú. Marcel Bruchal a kelet-londoni Newhamből rajongott a csillagászatért, amely végül a halálához vezetett. Nagymamája elmondása szerint a fiú az eget kémlelte, és túlságosan is kihajolt az erkélyen. Elvesztette az egyensúlyát és a mélybe zuhant. A mentők percek alatt a helyszínre értek, a fiú akkor nem lélegzett, újraélesztették, de mire a Royal London Kórházba értek vele, meghalt.

“Hallottam a sikoltásokat, azt kiabálták, Marcel, nem, nem, ó, Marcel. Zokogtak. De én egy szót sem értettem az egészből. Csak bámultam lefelé. Ott feküdt a földön az unokám. Csak annyit bírtam mondani, Jézusom” – emlékezett vissza a szörnyűségekre a nagymama, Iwona Wozniak.

“Marcel annyira örült, hogy végre nálunk aludhat. Egész nap nagyon vidámak voltunk, táncoltunk, fagyit ettünk. Aztán ott feküdt a földön”.

A nagymama és a férje azonnal lerohantak a kisfiúhoz.


“A férjem egy kicsit arrébb húzta. Én csak sikoltoztam és remegtem, sokkot kaptam. Kértem, ne nyúljon a kisfiúhoz. Tudtam, hogy halott. De a férjem üvöltött, hogy rohanjak be és hozzak egy törölközőt, amit a feje alá tudunk tenni. Be akartam takarni egy pléddel, de addigra megérkeztek a mentők.”

A nagymama a vizsgálat során a nyomozóknak elmondta, nem biztos benne, hogy Marcel nem öngyilkos lett és valójában kiugrott. Az iskolában sokat zaklatták, azt kiabálták rá, hogy meleg. Marcel sokat szenvedett az iskolában.

Bors

kiemelt kép: London News


Hirdetés