Hirdetés 

Nem csak rövid, de sajnos fájdalmaktól, szomorúságtól, depressziótól és függőségektől terhes élet jutott Klapka György fiának.

Klapka György fia, Dennis 34 éves korában, epilepsziás rohamok sora miatt elhunyt. A halálhírt Klapka özvegye erősítette meg.

Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve! – mondta az asszony a Ripostnak.
Dennis rövid élete alatt számtalan nehézséggel, traumával kellett, hogy szembenézzen.

2011: Elvesztette édesanyját

Szeretett édesanyja, Mary Zsuzsi halála után fia, Dennis padlóra került. Depresszióba zuhant és hosszú éveken keresztül küzdött. Pszichiátrián kezelték, és a drogfüggőség is magával rántotta, még túladagolása is volt, melyről később ő maga mesélt a Mokka adásában. Csak az apja maradt neki, de sajnos akkori barátnője elmondása szerint a fiú sosem tudta megkapni az üzletembertől azt a szeretet, amire szüksége lett volna.


Fotó: MTVA
2017: Elhunyt édesapa

2017 január 4-én, 88 évesen elhunyt Klapka György, a legendás üzletember és koreográfus, akit gyakran csak az Aranyember néven emlegettek. A milliárdos halála után a család már teljes mértékben széthullott, és Dennisnek össz-vissz mostohaanyja, Marika maradt, akivel közeli viszonyt tudott ápolni. Ő erősítette meg a fiú halálhírét.

2019: Teljes elhidegülés

2019 elején már arról beszélt a Borsnak Klapka Dennis, hogy a testvérek teljesen elhidegültek egymástól. Akkor úgy fogalmazott: eddig is csak az örökség tartotta össze őket. Így azonban, hogy vagyonos apjuk ha­gyatéka szétosztásra került, nincs többé dolguk egymással.

– Ez a család nem érdemli meg, hogy közös néven éljen. (…) Azok az alakok, akik testvéreknek nevezik magukat, élik az elszigetelt életüket, és ha lenne bármi velem, inkább végignéznék, ahogy meghalok, mint hogy segítenének. Hát sajnos ez van. Mindenki magával van elfoglalva.

2022: Utolsó remény

Dennist súlyosan meghurcolta az élet. Többször próbált szerencsét a szerelemben, de mindig sikertelenül. Sokszor beszélt arról: egyedül van. Februárban azonban reménysugár csillant: egy bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, melyben tudatta ismerőseivel, hogy hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Úgy tűnik, szíve választottja egy fiatal anyuka volt.

Fotó: TV2
Utolsó bejegyzés

Legutolsó nyilvános posztja másfél hete született, amikor egy motivációs bejegyzést tett közzé az oldalán.

Fejjel fel! Az legyen a fő szempont, hogy miért küzdünk, és akkor a küzdelem eredménye majd megadja azt, hogy boldogságban és biztonságban lehetünk! Kitartást mindenkinek 

– írta közösségi oldalán.

Klapka Dennis halálát 2022. augusztus 6-án jelentették be. Nyugodjék békében!

Bors

kiemelt kép: TV2


Hirdetés