Hirdetés 

Az egykori valóságshow-szereplő VV Ági, vagyis Kégl Ágnes egy új kötetben, az Óriáskerékben vall életéről, ami már a kezdetektől tele volt küzdelmes helyzetekkel.

„Halva születtem!”

– tudjuk meg Ágiról, aki aztán csodálatos módon visszatért az életbe. Az oxigénhiányos világrajövetel után, amikor szinte lemondtak róla, más megpróbáltatások is vártak rá később: iskolai bántalmazás, a ValóVilág sajátos közege, amelyben a résztvevők mintha kísérleti majmok lettek volna: hol éheztették őket, hol a teraszon kellett aludniuk a hidegben, hol egymásnak ugrasztották őket különféle feladatokkal. Ráadásul a műsor ismertsége jó darabig elkísérte, sőt akadályozta Ágit a későbbi érvényesülésben: mint egy rossz, rátapadt gúnyát, nem tudta levetni magáról a VV-szerepet.

Újabb krízissel kellett szembenéznie, amikor saját születéséhez hasonlóan kisfia is oxigénhiánnyal érkezett a világra, amelynek következtében sírós, fejfájós kisbabaként kezdte az életét, majd később ADHD-t diagnosztizáltak nála.

„Mindenek előtt leszögezném, hogy nem vagyok pszichológus, nem vagyok coach, csupán a történetemet mesélem el, azt viszont nagyon őszintén.

A legjobb műfaji definíció ezért a könyvemre az ’életregény’ kifejezés lehet.

Ha ez a hétköznapi, vívódásokkal teli kötet másokat is felemel, erőt ad nekik, annak persze örülök. Ajánlom tehát a könyvemet mindazoknak, akiket érdekel a történetem, akiket érdekel egy egyszerű fehérvári nő nem hétköznapi élete.”


Ági a VV első szériájában vált ismertté (Fotó: RTL)

Story

/p>