Hirdetés 

Több mint egy év után véget ért Galambos Lajos és párja, Julika kapcsolata. A szakításukhoz több ok vezetett, amelyek közül az egyik az volt, hogy zenész jó viszonyban maradt volt feleségével, Boglárkával. Ezt nem nézte jó szemmel a kedvese.

Nagy port kavart a zenész párkapcsolatában az a videó, amelyet néhány héttel ezelőtt a zenész lánya, Bogi tett közzé. A felvételen Lajcsi, a volt felesége és három gyermekük együtt vacsoráztak Boglárka-nap alkalmából Horvátországban. Ezek után azonnal elindultak a találgatások arról, hogy az idén januárban hivatalosan is elvált zenész és felesége talán újra kibékültek egymással. Talán ezt hitte Lajcsi új párja is…

– A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. Bár véget ért a házasságunk, a három csodálatos gyermekünk a sírig összeköt minket, ezért törekszünk arra, hogy jó legyen a viszonyunk. A szüleimtől és a nagymamámtól azt tanultam, hogy mindig a család az első, és azt gondolom, ezt egy válás sem befolyásolhatja. A kislányom pedig azért osztotta meg ezt a videót, mert jó érzéssel töltötte el, hogy annyi év után ismét együtt van a családja – kezdte a Blikknek Lajcsi, akinek a párja, Julika ezt nem nézte jó szemmel.


– Ő sajnos, nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok, és együtt vacsorázom vele. A show-bizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány „jó barátja” nem a legjobb szándékkal – sőt, volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam. Ez még nagyobb feszültséget szült közöttünk. Én nyugodt, kiszámítható kapcsolatra vágyom, és mivel mások voltak az elképzeléseink, a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink – tette hozzá Lajcsi.

Egy pillanatig sem tagadja, lelkileg nagyon megviselte a szakítás, de belátta, hogy jobb így mindkettejüknek.

– Őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert bár még nem költöztünk össze, sok időt töltöttünk együtt, és azt mind ketten nagyon élveztük. Az eszem viszont azt súgta, ez volt a helyes döntés, mert egyikünk sem akart változtatni a dolgokon. Ismert ember vagyok, a sikereimet pedig a sajtónak is köszönhetem, hiszen támogatta az előrelépésemet, és a mai napig végig kíséri az életemet, a jó és a rossz dolgokkal kapcsolatban is. Úgy érzem, ezek után tartozom annyival, hogy ha felvetődik valami velem kapcsolatban, azt inkább megmagyarázom, mintsem hagyom, hogy elkezdjenek találgatni. Ezt viszont csak kevesen értik meg. Tudom, nem könnyű velem, de vagy így kell fogadni, a szenvedélyemmel együtt, vagy sehogy – vallotta be a zenész.

A trombitaművész a történtek ellenére sem változtat, továbbra is jó kapcsolatban marad a feleségével. Nem állhat a családja és közé senki. Péntek este vele és három gyermekével együtt vacsorázott Budapest egyik elegáns éttermében, ahol a középső fia, István 21. születésnapját ünnepelték.

Indirekt

kiemelt kép: Blikk

/p>