Hirdetés 

Az énekesnő elmesélte: nem csak a kemény kritikák és beszólások viselték meg, hanem az a közel száz halálos fenyegetés is, amit az utóbbi időben kapott.

Tóth Gabi az utóbbi időben sokak célpontjává vált: folyamatosan kritizálták döntéseit, ami miatt végül úgy döntött, egy időre elég volt neki, visszavonul a közösségi médiából. Minderről egy hosszabb posztban számolt be követőinek a napokban, most azonban úgy döntött, először és utoljára a Tények kamerái előtt mondja el, mit élt át az elmúlt időszakban, és miért érezte úgy, hogy ez lesz a leghelyesebb megoldás.

Könnyek közt mesélt az énekesnő

Gabit láthatóan felzaklatták az elmúlt időszak eseményei. Olyannira, hogy a könnyeit sem tudta visszatartani, azok ki is csordultak egy ponton az interjú során. Alighanem érthető is. Mint felfedte: nem szimplán a gyűlöletcumani viselte meg, hanem például az a 85 halálos fenyegetés, amit kapott.

Mint elárulta: hiába vált sokak célpontjává, gyermeke hatalmas erőt ad számára. Ezen a ponton meg is könnyezte kijelentését.

– Megígértem, hogy nem fogok sírni, mert azt mondják majd, hogy gyenge vagyok. És aki azt szeretné, hogy gyengüljek, az ennek örülni fog. De ha a gyermekemről beszélek, mindig elérzékenyülök, mert ő egy csoda az életemben. Iszonyatosan nagy erőt ad. Azt mondja: anya, nem kell félni semmitől, anya, minden oké, anya, nagyon szeretlek, anya, te jó vagy! Amikor a gyermekem ezt mondja, akkor nekielhiszem.

Mint felfedte, az énekesnő azért vállalta el a beszélgetést, mert szeretne pontot tenni az őt ért vádak, a vádaskodások, támadások végére. Mindez az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött, ahol nyilvánosan is megvallotta a hitét, amt egyébként – mint azt korábban is hangsúlyozta – sosem titkolt, hiszen gyerekkorától része a mindennapjainak.

Én nem rejtettem véka alá a hitemet, hogy én, a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint Szűz Mária. Nagyjából erre butítottak le. 

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

„Tapolcai vipera” – Tóth Gabit a földbe döngölték, így még nem alázták meg


Hirdetés