Hirdetés 

Az amerikai nő gyereke kevesebb mint nyolckilós volt, amikor meghalt.

letfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy 38 éves, szigorú vegán étrendet követő floridai nőt, miután bűnösnek találták emberölés vádjában 18 hónapos fia halála miatt, aki éhhalált halt – jelentette helyi sajtó.

A másfél éves Ezra O’Leary mindössze 7,7 kilogrammot nyomott és akkora volt, mint egy átlagos hét hónapos gyerek, amikor 2019 szeptemberében holtan találták a család floridai otthonában.

Ez a gyerek nem evett. 18 hónap alatt halálra éheztették

– jelentette ki a Sheila O’Leary tárgyalásán az ügyészség egyik vezetője, aki szerint a nő és a kisgyerek apja nem adott elég ételt Ezrának.  A házaspár a gyerek halála után a rendőröknek elmondta, hogy szigorú vegán étrendet követ az egész család, és a másfél hónapos gyerek csak nyers gyümölcsöket és zöldségeket kapott, valamint anyatejet.

A tárgyaláson szakértők elmondták, hogy a kisgyerek nem kapta meg a megfelelő fejlődéséhez szükséges tápanyagokat, és proteinhiánytól szenvedett.

A gyerek holttestét megvizsgáló orvos kijelentette, hogy Ezra „szörnyű állapotban” volt, és egyértelműen alultáplált volt: a hátán minden egyes csont kiállt, látszódott az összes bordája és szemei be voltak süllyedve a koponyájába.

O’Learynek és férjének még két másik közös gyereke volt, egy hároméves és egy ötéves, akik a hatóságok közlése szerint szintén alultápláltak voltak. A nőnek egy korábbi kapcsolatából volt egy 11 éves gyereke is, aki korábban az apjának ítéltek, alultápláltsága miatt.

A nő férje ellen szintén emberölés vádjával indítottak eljárást, de az ő ügyében még nem hoztak döntést.

rtl info

kiemelt kép: Mirror

EZ IS ÉRDEKES!

Csuti: „A Márkkal közös gyermekük biztos nem fogja az én családnevemet viselni! „

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading