Hirdetés 

Vékony nadrágon keresztül szorította hímtagját a budapesti 4-6-as villamoson egy 30 év körüli férfi egy 10 évvel idősebb nőhöz. Regina az eset után nem sokkal feljelentést tett a rendőrségen– írta a Bors.

Regina közel két évtizede Németországban él, ám néhány napra hazajött látogatóba. Éppen egy barátjához utazott a budapesti 4-6-os villamoson, amikor élete egyik legszürreálisabb és legundorkeltőbb élménye érte egyszerre: egy idegen férfi perceken keresztül a fenekéhez dörgölődzött.

– Negyvenes nő vagyok, és a mai napon megértem, hogy szexuálisan zaklattak. A trauma ellenére erős tudok maradni, de könnyen lehet, hogy a nálam fiatalabb hölgyek egy hasonló inzultust jobban a szívükre vennének – magyarázza Regina, miért is fordult a vele történtekkel kapcsolatban a nyilvánossághoz.

Közel tíz percig dörgölődzött

Regina rég nem látta az egyik ismerősét, ezért izgatottan igyekezett hozzá villamossal. A járművön nagyon sokan tartózkodtak, az utasok úgy érezhették magukat, akár a heringek. Ebből következett, hogy a legtöbb emberben semmiféle gyanakvást nem keltett, ha egy utastársa véletlenül vagy szándékosan hozzáért.

7-8 perc is eltelt, mire tudatosult bennem, hogy egy 30 év körüli, kifejezetten jól ápolt, kisportolt férfi történetesen a nemi szervét nyomja a fenekemhez. Az egyik zötykölődésnél szembesültem a ténnyel, hogy nem könyék, vagy térd súrolja a testemet. A következőkben láttam, hogy a férfi egy nagyon vékony nadrágot visel alsónadrág nélkül, tehát a forma, amire nem lettem volna kíváncsi, tisztán látszott. Az egész nagyon rosszul érintett, de vettem a bátorságot, és elmentem a rendőrségre

– tette hozzá a nő, aki feljelentette a férfit.


Regina szinte sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egy férfi hozzányomja a péniszét (Fotó: Bors)
A BORSONLINE VIDEÓJÁT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

 

 

EZ IS ÉRDEKES!

A rajongói gyanakodnak: Rubint Rella terhes? – furcsaságok történnek a sztárral


Hirdetés