Hirdetés 

Instagramon válaszolt rajongói kérdésekre Kulcsár Edina. Természetesen szóba került az is, hogy gyereket vár párjától, G.w.M-től.

Arról beszélt: a gyerekvállalást nem az határozza meg, hogy éppen milyen fázisban van két ember kapcsolata, írja a 24.hu.

Az érzelmek sokkal beszédesebbek, az együtt töltött idő és a tapasztalatok. Nekem minden álomba illő vele. Szóval nem gondolom, hogy hamar jön! Minden nézőpont kérdése, és ezekben nincs elvárt idő

– nyilatkozta. Hozzátette: tudja, hogy mindenki másként gondolkodik, de a saját életüket úgy alakítják az emberek, ahogy akarják.

Kockázatos a gyors gyerekvállalás egy új kapcsolatban? A szexuálpszichológus válaszol!

Korábban a Fókusz is tudósított róla: egy hónappal megismerkedésük után már babát is várt Mérai Kata. A színésznő rekorder, de a táncos Karsai Zita vagy Nádai Anikó is hamar várandós lett. Ahogy Kulcsár Edina is, pedig év elején még a férjével való szakítástól volt hangos a sajtó. A szakértő szerint nagy kockázat a szerelem rózsaszín ködében gyorsan gyereket vállalni. A többségnek nem is sikerül megőrizni a párkapcsolatát. Hogy miért van ez így, kiderül az alábbi videóból.

kiemelt kép: TV2
EZ IS ÉRDEKES!

Kulcsár Edina: “Olyan az életünk, mint egy szappanopera” – már az esküvőt tervezi a sztárpár

 


Hirdetés