Hirdetés 

Kedden este ő rúgta a PSG mindkét gólját a Juventus elleni BL-meccsen, mára az is kiderült, mennyit is ér a francia bajnoknak a gólerős támadó.

A PSG kedden este egy magabiztos első félidő után 2:1-re győzött a Juventus ellen a BL-csoportkörében. A franciák mindkét gólját a 23 éves világklasszis támadó szerezte. Emlékezetes, Kylian Mbappé-ról szinte naponta jelent meg cikk az elmúlt hónapokban, miszerint a Real Madrid is szívesen látná a csapatában, most az is kiderült, valószínűleg esélyük sem lett volna megfizetni a francia világsztárt.

A New York Times kiszivárogtatta a csatár fizetését, ami szerint három évre 251 millió eurós fizetést kap.

Ez évente körülbelül 83 millió eurót, azaz közel 33 és fél milliárd forintot jelent. És, ha már a címünkben másodpercekről írunk, akkor azt is eláruljuk, ez mit jelent pontosan. Ha tényleg igaz a lap információja, Kylian Mbappé

naponta 91 718 410,
óránként 3 821 600,
percenként 63 693,
másodpercenként 1061 forintot keres.

A Times emellett azt írja, hogy a támadó egyszeri 125 millió eurós bónuszt is kapott az aláírásáért. Ami körülbelül 50 milliárd forintnak felel meg. Az egyik katari cégcsoport tulajdonában lévő PSG tehát elég messzire ment, amikor további évekre magához akarta láncolni a gólerős támadót. Nem csoda, hogy a Real Madrid nem nagyon tudott labdába rúgni mellettük.

Köztudott: a párizsi klub számára a Bajnokok Ligája megnyerése a legfőbb prioritás, sok minden ennek a célnak van alárendelve – és ennek legfontosabb építőkövének Mbappét tartják.

TWN

kiemelt kép: Eurosport

EZ IS ÉRDEKES!

Transznemű modell a párja Kylian Mbappének? – romantikus fotók


Hirdetés