Hirdetés 

Janicsák Veca élete az elmúlt időszakban inkább hasonlított a háborgó Atlanti – óceánhoz, mintsem a nyugodt Balatonhoz.

Az énekesnő komoly műtéten esett át, emellett túl van egy váláson és a kislányával új életet kezdett – írta a Blikk.Úgy tűnik azonban, hogy Veca szívét ismét elrabolták.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában már elszólta magát a sztár, amikor csomagot kapott a szeretteitől, amelyben volt egy könyv is, ami tartalmazott egy-egy üzenetet a kislányától és a szerelmétől.

A Blikk ezután forró nyomon kezdett érdeklődni a népszerű énekesnő ismerőseinél, hogy vajon ki lehet a titokzatos férfi, aki elrabolta Janicsák Veca szívét.

– Sok nehézségen ment keresztül, de sikerült lezárnia a múltat, elengednie minden sérelmet és feldolgozni a történteket. Ezután kezdett el nyitni a szerelem felé, ami nemrég be is kopogtatott hozzá. Veca most nagyon boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól– mesélte a lap informátora.


Vecára ismét rátalált a boldogság (fotó: RTL)

A Kolumbiából való hazatérése után a Blikk elérte az énekesnőt, aki nem megerősítette, újra boldog párkapcsolatban él.

Igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában. Annyit elárulhatok, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és örülök, hogy a műsor után ismét a kislányommal és a szeretteimmel lehetek

– hangsúlyozta.

Reflektoronline / Blikk

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Járai Máté női ruhába öltözve vallotta be Istenes Bencének: „Nagyon bejössz…”

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading