Hirdetés 

Berki Krisztián szülei még októberben látogatták meg szeretett fiuk sírját a Farkasréti temetőben – írta meg a Blikk.

Az izomceleb sírjánál halottak napján is nagy volt a sürgésforgás, egymást váltották a gyertyát gyújtó rajongók. A szülők ketten szerettek volna ezalkalommal is emlékezni a sírnál.

Berki Krisztián édesapja a TV2 kamerái előtt mondta el, hogy napokon keresztül képes sírni, egyszerűen nem bírja feldolgozni szeretett fia elvesztését. 

– Ha meghallgatok egy zeneszámát, bár sokan nem tudják, de egy fél napot sírok. Nem tudják, hogy hogy ülök be az autóba, és hogy vezetek, hogy min megyek keresztül. Amikor a temetésnek vége volt, akkor egy héten keresztül nem volt más, csak a videó a temetésről, amit végignézni egy borzalom volt – mesélte megtörten az édesapa.

Júlia asszony meghatottságában visszaemlékezett Krisztián gyerekkorára is.

– Jó gyerek volt. Szófogadó volt. Amikor azt mondtam neki, hogy „Krisztián, nyolc órakor felmész, fürdés, és fekvés. Nem mehetsz már le az utcára”, ő felment, megfürdött, és lefeküdt. Olyan nem volt, hogy csavargott volna. Kimegyek a kertbe, és olyan, mintha ő jelenne meg egy fényalakban – nyilatkozta a Tények Plusznak az anya.

Az unokáiknak Júlia asszony és Berki Ferenc is teljes értékű nagyszüleik szeretnének maradni. 

A Blikk azt is megírta, hogy a szülők tervei közt szerepel, hogy a napokban 9. szülinapját ünneplő Natit látogatják meg és fogják felköszönteni.

Reflektoronline / Blikk

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Döntött a mulatós király, Galambos Lajcsi: „Nyugdíjba vonulok!”

 

 

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading