Hirdetés 

Kirepült a családi fészekből és párjával Attilával távol Budapesttől él Gáspár Evelin. A celeblány a jelenlegi életéről a Story Magazinnak adott interjút.

Gáspár Evelinnek a fővárosban van lakása, azonban párját Attilát Nyíregyházára köti a munkája, így a legtöbb időt ott tölti a pár kettesben. A városban szeretik Evelint, ez pedig szokatlan számára, mert Salgótarjánban legtöbbször csak bántották őt az emberek. Több, mint egy éve élnek együtt, azonban kapcsolatuk nem lépett szintet, az eljegyzés és az esküvő várat magára. Ennek oka is van, amiről Evelin ezt mondta:

Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve, az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar. Nem az én nagy napom lenne. Attilával közös élményekre, utazásokra vágyunk. Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában, és a jelenlegi nehéz viszonyok között anyukaként sem. Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban.


Evelin és Attila kapcsolata még nem lépett szintet (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR GÁSPÁR EVELINRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Ennyi volt! VV Anett búcsúzik, ezentúl ott már nem lehet vele kapcsolatot tartani…

/p>