Hirdetés 

Nagy Alekosz a Blikkhez juttatott el egy levelet, amelyben nyilvánosan gratulál az eljegyzését bejelentő Orosz Barbarának.

A stílus sajátos, a történet pedig amit leírt, az egészen biztos, hogy újdonság.

“Akkora gyémántgyűrűt, mint amekkora Orosz Barbara kezét díszíti, én egyelőre biztos nem tudtam volna vásárolni neki. A Smaragd Románcában láttam ekkorát. Viszont az a kémia, ami a Szent István körúton Rudolf Péter kollégám háza előtt játszódott le közöttünk nagyjából három éve, az biztosan nem múlt el benne nyomtalanul. Bennem sem.

Szivarozva andalogtam a Vígszínház előtt, amikor szembejött velem, rámnézett, kicsit lelassított, elmosolyodott, lesütötte a szemét, és továbbállt.

Engem megérintett ez a jelenet, ráírtam facebookon, elolvasta, de nem válaszolt. Látatlanban úgyvélem, velem jobban járt volna, mivel köztudottan a magafajta jónők a kidolgozott testű férfiakra buknak, akinek pedig annyi pénze van, hogy ekkora gyémántot vásároljon neki, annak nincs ideje gyúrni. Boldog karácsonyt és sok boldogságot kívánok nekik. Ha elmennek nászútra, a Mokkában szívesen kisegítem. 

Üdvözlettel: Nagy Alekosz – professzionális testépítő és egyelőre vagyontalan férfi szekszszimbólum.”

MÉG TÖBB HÍR ALEKOSZRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Egy videóból derült ki: már is új nő oldalán vigasztalódik Csuti, mindössze 26 éves a választottja

/p>