Hirdetés 

Opitz Barbit pénteken elkeseredetten kereste a családja, miután testvére szerint párja életveszélyesen megfenyegette az énekesnőt és a családja nem érte el még telefonon sem.

Az ügy eljutott a rendőrségre is, Barbit tanúként hallgatták ki, Serleg Albertet pedig előállították. Később a közösségi oldalán üzent az énekesnő, megpróbálta megnyugtatni a rajongókat, ma pedig már szerelme is megelégelte a kapott bántásokat.

Instagtam sztorijában írta le a véleményét:

Láttam a szerencsétlen sz.rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz.rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. 

Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz.rjukat”


Barbi testvére is üzent a közösségi oldalon, ő fenntartja a vádakat. 

“Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes” – írta Facebook-oldalán Barbi nővére, amit a Ripost szúrt ki.

MÉG TÖBB HÍR OPITZ BARBIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

43 plasztikai beavatkozás után Karácsonykor végre elégedetten néz tükörbe Andrea

/p>