Hirdetés 

Lassan 22 éve, 2001. január 2-án hajnalban örökre megváltozott Zámbó Jimmy családjának élete. A Király testvére, Zámbó Marietta tavaly a Sorry! Magazinnak elmondta: boldogsággal tölt el, hogy Jimmy csepeli temetőben lévő sírhelye azóta zarándokhely lett, de elmondta, hogy máig nem tudta feldolgozni testvére elvesztését.

Az énekes nővérének megnyugvást jelent, hogy testvére emléke nem fakul, a rajongók a mai napig imádják a Királyt, akinek példátlan karrierjéről filmsorozatot is készített az RTL, de soha nem tud belenyugodni a halálának körülményeibe.


Januárban lesz 22 éve, hogy a Király elhunyt (Fotó: Blikk)

– Nem tudjuk, konkrétan hogyan halt meg. Ha tudnánk, hogy autóbalesetet szenvedett, vagy ilyesmi, talán könnyebb lenne, de hogy nem lőtte fejbe magát, az is biztos. Ez most már nyílt titok. Ennyi. Többet nem akarok erről beszélni, úgyis megtudja majd egyszer a világ – mondta még 2021-ben a TV2 Mokka című műsorában Marietta, akinek a felvetése nem új keletű: az elmúlt években sokan kételkedtek Jimmy halálának hivatalosan közölt okaiban.

Marietta véleménye megosztó, mert mint azt már mindenki tudja, a végzetes hajnalon Zámbó Jimmyn kívül csak a felesége, valamint a család azóta elhunyt barátja, Hulé Éva és a király akkor ötéves, fia, Adrián tartózkodott a szobában.

Marietta szerint nem lehetett véletlen baleset (Fotó TV2)

via BlikkRúzs

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Ezzel a 140 milliós luxusautóval lepte meg párja Cristiano Ronaldot – videó

/p>