Hirdetés 

A Schobert – birodalom trónörököse, Schobert Norbika nyerte meg a Farm VIP idei szériáját és az ezzel járó 11 millió forintnyi pénznyereményt, amelyet plusz egymillió forinttal az egyik játékban nyújtott teljesítménye még megtoldott. A 17 éves fiú elmesélte, hogy a tanulmányaira fogja fordítani a pénzt, nem szeretné idő előtt elherdálni. 

Norbika a győzelmét követően még mindig nem tudja felfogni, hogyan sikerülhetett hátrányból megnyernie a végső csatát. Erről a közösségi oldalán írt:

Még ma sem hiszem el, hogy hogyan sikerülhetett…. Egy valamit tudok! NINCS LEHETETLEN! Amikor a legjobban azt érzed, hogy vége, akkor kell nagy levegőt venni és a cél felé menni! Sose felejtem el,hogy miközben a puzzles feldatot csináltam, Dalma már jóval előttem volt és én még sehol se tartottam. Pontosan tudtam, hogy ez mekkora hátrányt jelent. Amikor megláttam, hogy Dalma elhagyta a puzzle helyszínét, ott bennem volt az, hogy feladom a versenyt. Teltek a percek és mire észbekaptam, már kb 40 perc hátrányom volt. De tudtam, hogy nem adhatom fel.

-írta a bejegyzésben Norbika, ahol azt is kifejtette, a hátrányban mi adott erőt neki a folytatáshoz.

Ott jutott eszembe egy nagyon kedves riporter története, aki Döntő előtt vett tőlem egy interjút és eszembe jutott a története amikor a legnagyobb hátrányban voltam! Ő volt az egyetlen ember, aki visszahozta bennem a reményt. Elmesélt egy valós focimeccset ,ami szintén hasonló volt a helyzetemhez! Így szólt: Az 1998-99-es UEFA Champion Leauge final mérkőzésén a Manchester United és a Bayern Munchen játszott! Amikor a Bayern Munchen 1-0 vezetett és már annyira a vége fele volt a mérkőzés, hogy a Manchester United szurkolói elkezdtek elindulni a stadionból kifelé, Manchester kiegyenlített 1-1 re aztán később 2-1-re nyertek! Miutàn ezt realizáltam, olyan motivációt kaptam, hogy az sem érdekelt ha nem sikerül, mindent megteszek érte és lesz ami lesz … és IGEN! … valóra vált!🥺 Soha ne adjátok fel az àlmaitokat, mert nincs LEHETETLEN!

Mindezek után megköszönte a pozitív és a negatív kommenteket is.

A műsor ideje alatt egyébként az ifjabb Schobert Norbertet mindenki megkedvelte, fiatalok példaképévé vált, amiért felnőttekhez méltó módon mutatta meg kitartását, szorgalmát, erejét és azt is, hogy ha kell, igazi csapatjátékos.

MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Suzy boldogsága határtalan! Egy fotóval tudatta minden rajongójával

 

/p>