Hirdetés 

A Story Magazinban beszélt a pályafutásáról Gundel Takács Gábor.

A népszerű kvízmester szerint nem túl szerencsés, ha egy bejáratott kvízműsorban a műsorvezetőt lecserélik. Az utódot akarva – akaratlan az elődhöz hasonlítják, ami a legmagasabb szinteken már mindenképp komoly vitákat válthat ki a nézők között. Gundel Takács Gábor egyszer került ilyen helyzetbe, amikor elvállalta a “Legyen ön is milliomos” műsorvezetését. Saját bevallása szerint ezt csak azért merte megtenni, mert Vágó után már Fábry Sándor és Friderikusz Sándor is vezette a kvízműsort, így azt gondolta, hogy ez neki sem árthat.

-Én nagyon más vagyok, mint a Vágó. Ő a tanár úr, ami kicsit be is határolta. A karrierének – túl azon, hogy elkezdett politizálni – az is vetett véget, hogy nagyon erősen determinálódott a tanár úr figurában. És utána nem tudtak neki olyan műsort adni, amiben ez a figura működőképes lett volna. Én így látom kívülről, lehet, erről vele lehetne beszélni, nyilván árnyaltabban látta – mondta Gundel Takács, majd részletsen ki is fejtette nézeteit:

Ő néha szemét volt, néha félrevezetett. Én meg nem. Én együtt játszom vele (a játékossal – a szerk.), együtt gondolkodom vele, én a játékot élvezem.”

-mondta a Storynak a kvízmester.

MÉG TÖBB HÍR GUNDEL TAKÁCS GÁBORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

Elfelejtett felöltözni a bevásárláshoz a nő, az eladók dermedten álltak az üzletben… – fotó

 

/p>