Hirdetés 

A keddi Fókuszban Delhusa Gjon nyilatkozott arról, hogy Zámbó Jimmynek nagy összeget adott kölcsön nem sokkal a halála előtt – írta a Blikk.

Az albán származású énekes akkor kötött barátságot a Királlyal, amikor a tiszai árvízkárosultak megsegítésére közösen elkészítették az “Elveszett álmok” című dalt. Onnantól kezdve egymáshoz már barátként jártak  vendégségbe.

Delhusa a Fókuszban elmondta, hogy Zámbó a halála előtt nem sokkal zavartan ment el hozzá és közölte, hogy azonnal nagyobb pénzösszegre van szüksége, amit természetesen az énekes azonnal Jimmy rendelkezésére is bocsátott. Miután a Király kiadót akart váltani és Delhusa magánkiadójához akart szerződni, így Gjon úgy fogta fel, hogy ez a pénz egyfajta előleg a későbbi közös munkára való tekintettel. Nem gondolta, hogy barátja nem sokkal később meghal és már közös munka sem lesz és Jimmy sosem tudja visszaadni azt a pénzt, amit magáncélra akart fordítani: Delhusa állítása szerint egy Berni becenevű nőnek akart lakást venni.

Miután évtizedek óta köztudott, hogy Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között szoros szálak voltak, így az RTL megkereste a színésznőt, azonban Bernadett nem akart nyilatkozni, s csak annyit mondott: aki kíváncsi, mi van vele mostanában, menjen színházba, ott találkozhat vele.
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Szex közben törte össze az éttermi mosdót Megyeri Csilla

/p>